kerti bútor

Nyári Tábor - 2019

SZERETNÉL EGY FELEJTHETETLEN KREATÍV NYÁRI ÉLMÉNYT?

2019 NYARÁN ÚJ PROGRAMOKKAL VÁRUNK! 

Garay művészeti stúdió hagyományaihoz hűen, idén nyáron is megrendezi a nyári rajzos napközis táborait. 2019-ben, június közepétől hat héten át változatos tematikájú kreatív művészeti táborokkal várjuk az alkotni vágyó gyerekeket. Ha igazán tartalmas kreatív művészeti napközis tábort keresel gyermekednek a nyárra, stúdiónkban szép és igényes környezetben, Vác szívében, sok játékkal és alkotással töltheti el szünidejének egy-egy hetét.
A gyermekek képzőművész tanáraink vezetésével alkothatják végig a hetet síkban és térben, fejleszthetik kreativitásukat és színérzéküket, Rajztáboraink délelőttjein a bőséges tízórai után a szabadban (belváros,Duna-part) alkotunk, majd az étteremben eltöltött finom ebéd után, a Stúdió műtermében folytatjuk a foglalkozást egyéni és csapatos alkotással, egész délután. Táboraink limitált férőhellyel működnek, 20 főnek tudunk helyet biztosítani.

Programok: (Filmgyár látogatás)kirándulás , útinapló készítése Textilfestés Szabadtéri játékok Dekor tárgyak készítése Különböző technikák elsajátítása Filmvetítés
Korhatár: 6+
jún 24-28, juli1-5, juli8-12, , juli22-26, Juli 29- augusztus 2
Ár:35.000.-
10% testvérkedvezmény.

 

nyári tábor vác

 

 

 

W W W. GARAYSTUDIO.HU