kerti bútor

Garay Nagy Művészeti Stúdió

garay nagy muvszeti stdi

Városunkban már 8-éve működik képzőművész szakkörünk art lavina néven, mely idén Garay Stúdió lett. A Váci Képzőművészeti Stúdió felvételi előkészítőt, szabadkézi rajztanfolyamot tart, kezdő és haladó művészjelöltek számára a közép és felsőfokú művészeti intézményekbe. Minden olyan közép és felsőfokú intézménybe, ahol a rajz /anatómia is/, a festészet /színelmélet is/, a felvételi követelmény része.  Mindenki egységesen magas színvonalú képzésben részesül. Tekintettel az egyedi, személyre szabott tantervekre, az anyagokat és az eszközöket a stúdió biztosítja. Stúdiónkba a beiratkozás nem időpontokhoz kötött, hanem folyamatos.

A Stúdió művészeti vezetője ismert képzőművész, vezetésével 8 éve működik a képzés, felvételi előkészítő. Oktatási koncepcióját a közép- és felsőfokú intézményekbe felvettek magas aránya jellemzi.

Célunk a rajz alapjainak megismertetése a kockologiától az aktig, színtani ismeretek fejlesztése. Tanmenetünk megismertet az emberi közlés formáival, fokozatosan juttatja el az itt tanulókat az ábrázoló művészet formáihoz és stílusaihoz. Fejleszti az önálló gondolkodást, az értékítéletekre való képességet, a szelektív, kritikus gondolkodást, az alkotásra való képessége. Lehetőséget biztosítunk a nálunk tanuó diákoknak bemutató kiállításokon való részvételre a város különböző kiállító helyein. Évente megrendezzük napközis művészeti táborainkat, amely sikerét az is tükrözi, hogy nem csak környékbeli, hanem már külföldről is érkeznek hozzánk gyerekek.

Tanáraink

  • Garay Nagy Norbert Príma Primissima díjas festőművész, tanár
  • Molnár László József  Munkácsy díjas grafikusművész, főiskolai docens
  • Kuruczné Paál Mária  tűzzománcművész, tanár
  • Molnár Viktória textílművész, tanár

garay stdi tanrok

W W W. GARAYSTUDIO.HU