kerti bútor

Ifjúsági kurzus

ifjsgi rajz

Természet utáni ábrázolás, szerkezetépítés, tanulmányrajzok készítése játékos módon 10 éves kortól ajánlott. Az érzéki kapcsolat egy felnövekvő gyerek számára, épp oly fontos, mint az információk, a valóság megismerése. A cél nem csupán a gyerekek esztétikai látásmódjának fejlesztése, hanem önmaguk építése, a sík és tér ábrázolás eszközeivel, tájékozottság megszerzése a vizuális nyelvezetben.

Képzőművészeti stúdiónkba (rajz, festészet,szobrászat, kreatív gyakorlatok). Itt a 10-14 éves gyerekek a látvány utáni rajzolás és festés alapjait, a különböző rajzeszközök és technikák lehetőségeit, továbbá perspektivákat, ábrázolás átalakítást és illusztrációs feladatokat ismernek meg. A növendékek először megtanulják meglátni és fokról-fokra pontosabban visszaadni az őket körülvevő valóság igazi formáit, színeit, térviszonyait.

A cél, hogy tanulmányai során mindenki rátaláljon saját, egyéni látásmódjára, amelyet a rajz, a kompozíció szabályrendszerének ismeretében tovább tud fejleszteni. Foglalkozásaink alatt művészettöréneti kalandozásokat teszünk rajzzal, festéssel, amelynek korok, stílusok élményszerű megismerését és feldolgozását nyújtják az alkotási folyamaton keresztül. Igény szerint felkészítjük gyermekét művészeti középiskolák felvételi vizsgáira.

Kurzusokat Garay Nagy Norbert festőművész, Molnár László József Munkácsy díjas Grafikus művészek tartják.

A tanfolyam programja

Rajziskola Órarend

Szerda:

Rajz foglalkozás ifjúsági csoport 14-17 óráig

Csütörtök:

Rajz foglalkozás ifjúsági csoport 14-17 óráig

Kövess minket a facebookon is

W W W. GARAYSTUDIO.HU